Vores øl

Pilsner, 5%

Øllen er en lys lagerøl, som er brygget på lyse tyske malte og mild tysk Mittelfrüh humle. Under gæringen af øllen udvikles der fine urte- og blomster aromaer, som er med til at gøre pilsner øllen til en frisk og sprød tørstslukker. Den kan nydes alene, eller til lette anretninger.

Märzen, 6,3%

Øllen er en gylden og maltet lagerøl, som er brygget med kraftig inspiration fra den tyske Märzen-stil. Det er en rigtig festøl: nem at drikke og ren i smagen. Malten dominerer i smagsoplevelsen, mens humlen står i kulissen.

Gylden Ale, 5,5%

Øllen er en letdrikkelig og forfriskende gylden ale. Lys byg- og hvedemalt giver en let og frisk maltet smag. Friskheden fremhæves yderligere ved hjælp af amerikansk Amarillo humle, som bidrager med dejlige smagsnoter af citrusfrugter samt appelsin-noter i aromaen.

Pale Ale 6%

Pale Ale er forfriskende at drikke og humlet med de to amerikanske humler Centennial og Amarillo. Kroppen er medium fyldig, og humlen har fået lov at fylde i smag og aroma.

India Pale Ale, 6%

En frisk ale som med sin gyldne farve, hvide skum samt gode bitterhed giver en dejlig smagsoplevelse. Humlen er i fokus og er en blanding af tysk Magnum, amerikansk Amarillo, Simcoe samt Willamette. Humlen er tilsat sidst i gæringsprocessen, hvilket gør at øllen har en dejlig frisk humlearoma-profil.

Nøddebrun Ale, 5,4%

En dejlig nøddebrun ale, som er nem at drikke. Den er brygget med Pale-Ale malt samt mellem-mørke tyske Karamel-malte. Øllets krop er medium fyldig, og karakteren fra de mørkere malte begynder at træde frem. Aromahumlerne er Challenger samt Willamette, som tilsammen giver en let frugtig og krydret aroma.

Amerikansk Brown Ale, 6%

Hadsund øllen er en dejlig fyldig Brown Ale, som er humlet med amerikanske humlesorter samt gæret med amerikansk gær. Forvent smagsnoter af nød og mørke specialmalte. Et fremragende glas øl til kødretter.

Irsk Stout med lakrids, 6%

Denne kulsorte øl er dejlig balanceret Irsk inspireret stout. Basismalten er den smagfulde Maris Otter Ale malt samt ikke mindre end seks andre specialmalte. Øllet er dejligt fyldigt og bærer præg af en behagelig ristet smag fra de helt sorte malte. Smagen er overvejende malt- drevet med noter af kaffe, chokolade, karamel, ristet byg og lakrids.